Kredieten en financieringen

Leen verantwoord en vraag een vrijblijvende offerte aan

Lenen: het kost altijd geld

Er zijn verschillende soorten leningen (ook wel kredieten genoemd). Als je een hypotheek afsluit is je huis het onderpand voor de lening. Kredieten die worden afgesloten zonder onderpand worden consumptieve kredieten genoemd.

Bij leningen/kredieten/financieringen denken veel mensen aan een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Maar er zijn veel meer vormen. Misschien zou je zelf zeggen dat je geen geld hebt geleend, maar als je onderstaand lijstje bekijkt, is dat wellicht misschien toch het geval!

1. Doorlopend krediet
2. Persoonlijke lening
3. WOZ krediet
4. Roodstand
5. Flitskrediet
6. Huurkoop
7. Postorderbedrijf/Thuiswinkelorganisaties
8. Klantenkaarten
9. Creditcards
10. Leasen
11. Lenen met onderpand
12. Hypotheken
13. Studie

Veelal betaal je hierover een erg hoge rente. Wil je lenen, doe het dan verantwoord en vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan. Met de laagst mogelijke rente en gunstige voorwaarden.

Natuurlijk hebben wij onze zorgplicht, dus om een financiering af te sluiten is het van groot belang dat wij voldoende informatie inwinnen van jou zoals financiƫle positie, kennis, ervaring doelstelling en risicobereidheid. Wij moeten nagaan of je in staat bent om aan je verplichtingen te voldoen.

Heb je reeds elders een krediet lopen? Laat ons er eens vrijblijvend naar kijken. Vermoedelijk betaal je een te hoge rente waardoor je onnodig te hoge maandlasten hebt.